English
 

* Om oss- kennel Hotsteps!

Hei!
Vi heter Ingunn og Bjørn, er gift og har sammen tre barn.
Vi bor en gård i Singsås ca 7,5 mil fra Trondheim i Trøndelag, retning Røros. Her driver vi med ammekyr og kjøttproduksjon med rasen Limousin. I tillegg jobber Ingunn som førskolelærer og Bjørn som tømrer.

Vår store interesse opp gjennom livet har alltid vært dyr. Bjørn fikk sin første hund 14 år gammel og da en engelsk setter. Etterhvert ble det flere hunder sammen med Ingunn, som Leonberger, Riesenschnauzer og Weimaraner. Vi har hatt hund i over 25 år og har drevet på med mange ulike hundeaktiviteter gjennom disse årene. Her kan nevnes lydighet, spor/rundering, lavinehundtrening, agility, jakt, utstilling mm. Med andre ord mener vi å ha god erfaring med hund og hundehold.

Da vi fikk vår første Cocker spaniel, "Haugbråtens All Inclusive"(Dolly), våknet virkelig vår interesse for rasen.Vi har fullstendig fallt for cockeren både når det gjelder gemytt, helse og bruksegenskaper. En Cocker Spaniel har det meste vi synes er viktig med en hund, både som familiehund og brukshund. En glad, energisk, hengiven og trivelig liten hund;) Den er passe stor, robust, stødig i hodet og tåler lange fjellturer. Med andre ord en kjempeherlig og allsidig rase på alle måter.

Når det gjelder vårt oppdrett på Cocker Spaniel er vårt mål først og fremst å avle fram og på hunder med godt gemytt, eksteriør og god helse.
Alle våre avelshunder gjennomgår årlige helsesjekker og vaksinasjoner. De blir også hofterønket og øyelyst før de skal brukes i avel. Trivelige hunder med et godt gemytt er en selvfølge i vår avel.
Vi er aktive i utstillingsmiljøet og de fleste av våre avelshunder er godt premierte.

Ved spørsmål angående våre rase Cocker Spaniel, hunder, kommende valper eller valper er det bare å ringe eller sende mail så skal vi svare så godt vi kan. Vi håper også at hjemmesiden vår er interessant og skriv gjerne hva dere synes om den i gjesteboka.

Ingunn og Bjørn


Ingunn , Bjørn og "Herkules":)


:)Glade hunder ;)


Litt av hundegården ;)Litt av den ca 200m2 store hundegården;)


De lille hundegården i hagen;) Hagen;)


Litt av hagen;)


Velkommen ;)Singsås


På fjellet;)Hundeliv for hele familien;)


Ingunn og BjørnIngunn og Samuel på fjelltur


NUCH "Chillo" av rasen Hermelin!Lille "Bruno" ;)


Hopp!!På kaninhopping!! ;)


En av de store kaninene på gården...!Marsvinene;)


Hønene;)Lille kylling;)


"Herr Bruse"- Gårdshanen;)Nyfødt Limousinkalv ;)


Avelsoksen;)En Liomousinkalv :)


Keiser og en kalv;)Noen av kyrne med kalver:)
Kennel Hotstep's
Ingunn Morseth og Bjørn Granøien, Nystu, 7387 Singsås
t:72435280, m:97987611
E-mail

Innhold © Ingunn Morseth og Bjørn Granøien